- hmm -



Fick plötsligt ont i magen. En sådan där oro-känsla.
Fick starkt känslan av att någon i min närhet inte är helt ärlig mot mig, undanhåller någonting eller vill få mig (och kanske även sig själv) att tro att saker är på ett visst sätt även om de inte alls är det. Något slags dubbel-spel kanske, I don't know. Antingen att det ÄR eller kommer att uppdagas vid senare tillfälle.

Har ingen aning om varför detta kom så plötsligt över mig. Man kan ju tycka att något måste ha hänt för att trigga denna oro. Men inget specifikt har hänt.
Vissa saker har dock indikerat på att det är någonting men ja, har hittills inte varit lönt att grubbla mer över det. Men är det lönt nu kanske..?

Låter lite smått paranoid nu kanske, men denna känslan är stark. Någonting stämmer inte här.
Någonting är fel.


- 4 am -



Dagens låt : Lostprophets - 4 AM Forever



image63



- banankaviar -



Ja, ni läste förmodligen alldeles rätt. Men för säkerhetsskull finns en förstoring nedan då denna kombination nog för de flesta är tagen helt ur det blå. Kaviar med BANAN..!?
Mm, det var my feeling exactly när jag först såg den. Tänkte; Hur skulle det nånsin kunna vara gott? Och jag är absolut inte ens kräsen. Men det är liksom en kombination som man aldrig hört talas om och som man aldrig ens tänkt på. Kaviar + Banan = Inte sant?
Hursomhelst, efter nån minut började man ändå tänka att nånstans har ju Kalles Kaviar fått denna idé ifrån. Någon på det stället måste ju tänkt igenom detta och någon måste ju ha konstaterat att detta är ätbart. Man började tänka i de banorna att det kanske, kanske kunde vara någon ny smaksensation som sedan verkligen skulle gå hem?!
Ja. Så med viss skeptism kvar tänkte jag och N; "Va fan, vi testar den..! Den måste ju gå att äta iallafall!"
Men nej, mina kära vänner, den går inte att äta. ALLS. Den här gången gick det verkligen inte hem. Den här gången funkade det helt enkelt inte. För man blandar inte kaviar med banan! Det gör man bara inte..!
Vår ligger kvar i kylskåpet, knappt rörd. Så lär det nog förbli tills vi rör den ner i soporna. :P

- banankaviar -

- virgin school -



Satt och kollade på tv.nu för att se om det händelsvis var någon bra film eller nåt på TV ikväll som kan se på. Ingenting intressant fanns direkt men så fick jag syn på nåt som hette "Virgin School" och undrade med tanke på titeln vad fan det kunde vara. Klickar på namnet så man får upp en pop-up med information där det visar sig att det är en brittisk dokumentär från 2007. "Jaha" tänkte jag och skummade vidare.. "James.. Givit upp allt hopp om sex med kvinna... Kurs för sexuellt oerfarna män.. Professionell vägledning.. Bla bla.." tills jag kommer till den sista meningen och undrar om jag läser rätt; "Han erbjuds även möjligheten att bli av med oskulden med någon av de erfarna sexterapeuterna."!!! What...!? Helt galet! Helt sjukt! Outrageous!



- virgin school -



- 1337 -



Inom spelvärlden står tydligen 1337 för elit. Man menar att det tydligen ser ut att stå elit..?
1 = L
33 = EE (och dubbelt E utalas "ju" som ett i..)
7= T

What..? Något långsökt.. Eller? Är det bara jag som inte ser det tydligt..? :P

Well.. När man fått det förklarat så.. Kanske.. Eller.. Hm.. Nä..


- WoW -



Det är världskänt var detta WoW kommer ifrån. Alla vet det. Alla pratar om det.
Men det skadar ju inte att än en gång förtydliga detta fenomen och jag tänker därför citera en vis man som för övrigt är min kusin.

"Som alla vet så är Westerlundare beundrade över hela världen. Det var en förkortning av en ofta använd fras som användes för att hylla en Westerlund när denne hade gjort något konststycke som var/är så vanligt förekommande i Westerlund-släkten. Folk sa "Världen tillhör Westerlund" vilket är lite gammaldags o som därför moderniserades genom att förkorta det till Wow."

WoW - World of Westerlund, alltså.

Så nu vet ni det, for sure.

- midnight fantasy -



- midnight fantasy -



Nej nej, inte min fantasi. Parfymen, you know. ;P
Mamma kom hem idag från Kina och tittade förbi en stund, trevligt att få träffa henne igen!
Man hade ju självklart gett henne ett litet uppdrag med tanke på Taxfree-shopen och det var att införskaffa "Midnight Fantasy", världens godaste parfym, åt mig! :D
Den doftar så underbart! Yay, I'm som happy! :D


- mindblowing conversation-



S:    - Jag har lite ont i halsen faktiskt..
N:    - Jaså, varför detta?
S:    - I donno, tror du har smittat mig.
N:    - Va? Smittat dig med vad?
S:    - Förkylning..?
N:    - Jag är inte förkyld..!!!
S:    - Men.. Jo.. Det har du ju varit ett tag nu..
N:    - *eftertänksam paus* Jaa..



- suketter -



Okej okej. Det var så här.
Jag och N hade precis varit och handlat på Oj! och jag höll på att plocka in varorna. Får då syn på Suketter som står i skåpet och frågar om vi inte ska slänga dem, det är nämligen så att de blir helt konstiga när man häller i dem i kaffe/te och har mjölk i. Joo, det tyckte N att vi kunde göra men nånstans under händelseloppet från det att jag gav N Suketterna tills dess att han nått fram till soporna så fick N den fenomenala idén att se vad som händer om man häller ALLA Suketter i ett och samma glas vatten. Ja, och dessutom vill han se hur det smakar, vilken smak Suketter har i sig själv liksom.
Så han börjar såga av botten med en kniv (bild 2) och medans jag går ut en sväng i sovrummet hör jag plötsligt ljudet av en miljon Suketter falla ner på golvet (bild 1). När jag kommer in står N med Sukett-burken i handen och ser så där något skyldig ut, som ett litet barn ertappat med handen i kakburken. Jag kunde inget annat än att skratta åt denna syn och menade att ja, bara han städar upp det så. Han försökte sen förklara för mig att det inte riktigt var hans fel för "locket" ramlade av när han sågat klart varpå jag undrade om det nu fanns ett lock varför han inte tagit av locket från början istället för att såga? Nä, så enkelt var det ju då inte riktigt för locket satt fast i en makapär som enbart lossnade för att han sågade av botten (bild 3).. Jahaa.. Hrm. :P N börjar plocka upp alla Suketter och har fortfarande sin vision om att hälla ner alla i ett glas med vatten för att se vad som händer.



         - suketter 1 -               - suketter 2 -                       



Sagt och gjort, han häller ner alla i ett glas med vatten och det såg ut som en mindre explosion i glaset och det bubblade något frenetiskt (bild 4). Vatten och Suketter svämmade över ut på diskbänken och från N kommer ett mycket nöjt "Coolt..!" :P Efter nån minut när det mesta svämmat över sa jag att han nog får skynda sig att dricka det för snart är nog allt vatten borta varpå han svarar förfärat: "Fan, då kan jag ju inte dricka det!". Att jag sa det halvt på skämt var nog inget han märkte med tanke på att jag såg diverse smulor, hårstrån och damm som han fått med i glaset när han plockade upp Suketterna från golvet innan han såg det. När han väl såg det gav han ganska omgående upp tanken på att smaka Sukett-vattnet. Han hällde då ut det men var ändå nöjd med sitt häftiga boundbreaking experiment. ;D



         - suketter 3 -                - suketter 4 -            



Ja kära vänner, detta är vad man kan göra med sin hyperaktivitet en tråkig dag. :P

- today's words of wisdom -



"Ljug inte! Det viktigaste är att inte ljuga för sig själv. Om du ljuger för dig själv, börjar du till slut tro på dina lögner och då hamnar du i ringaktning för dig själv."


"Du är vad du utger dig för att vara - därför skall du vara noga med vad du utger dig för att vara."

- bad morning -



Den gångna natten var ingen bra natt. Och avslutningen på den var inte heller bra.
Till att börja med kunde jag verkligen inte förmå mig att sova. Mina tankar flög runt från det ena till det andra - allt från inredning till hur saker och ting verkligen kommer bli för mig inombords. Jag gläds åt vissa saker medans andra saker kan få mig att stanna till och fundera en stund - jag har en känsla om att det kommer att vara tomt stundom samtidigt som jag får en sån där myskänsla över det hela. Framtiden känns alltså som om den kommer bli något bitterljuv, som en vän sa.
Jag började också tänka på en bok jag inte lämnat in till biblioteket och ett papper jag måste skicka in till stället jag arbetade på i sommar. Och började helt plötsligt oroa mig? Som jag hade kunnat gjort någonting redan inatt? Det bästa hade ju varit att somna och ta itu med allt sådant idag, men icke. Min hjärna ville inte koppla bort.
Samtidigt hör jag någons tunga andning, smackande och jämna snarkningar som tydliga tecken på att iallafall någon sover lika gott som en nöjd bebis. "Åh, jag vill också..." tänkte jag.
Till slut lyckades jag somna, några timmars vridande och vändande senare, men bara för att några timmar senare bli väckt med vad som kändes som en knytnäve i ansiktet - taklampan tändes plötsligt och brutalt och lämnade inte någon yta med mörker kvar! Jag blev så ställd, nästan chockartat tittade jag förvirrat omkring mig för att finna något som helst logiskt svar till att denna feta lampa hade blivit tänd när jag äääntligen sov..?!
Ögonen sved och man kände nästan gråten i halsen, när man är så där äckel-trött och inte har fått nån vettig sömn ö-v-e-r-h-u-v-u-d-t-a-g-e-t! Denna någon som tänt lampan verkade inte bry sig mycket om att jag låg där och försökte sova så jag fick fram ett kvävt: "Varför tände du lampan..?"
Till svar får jag ett svar som var dumt självklart med en ton som om jag vore IQ-befriad: "För att jag ska se nånting..?!"
Blev så ställd över det kyliga svaret att jag inte fick fram ett pip till. Visserligen förstod jag inte det svaret heller; klockan var nämligen runt 06.45 och det var redan ljust ute. Det enda som höll det någorlunda mörkt var de nerdragna persiennerna så med andra ord behövde man inte tända någon lampa. Att någons kläder inte heller fanns i sovrummet gjorde det hela ännu mer ologiskt?
"Blunda..!" viskar han glatt till mig. Ehm, ja, vad tror du att jag gjorde från början när jag brutalt blev väckt till liv?!
Och efter att lampan varit tänd i vad som kändes en evighet, kunde man somna om då? Nope. Först en timme senare när jag nästan börjat ge upp svävade jag äntligen in i sömnens värld igen.
Detta må vara värsta I-landsproblemet och för somliga kanske inget att gnälla om men fy fan vilket sätt att vakna på när man haft en jävlig natt med antingen ingen sömn eller viss sömn fylld med konstiga drömmar. Usch, vaknar man på fel sätt kan mycket bli helt fel under tidiga dagen, ha.

- feeling a moment -



Nattens låt : Feeder - Feeling A Moment


Texterna är det som brukar göra att jag fastnar för låtar men i detta fallet var det musiken som i första taget fick mig att fastna. Den gav mig en viss känsla som är svår att beskriva. Liknande känsla som vid Eskobar - On The Ground.
Liggandes på gräset tittandes på blå himmel med några vita moln som flyger förbi samtidigt som man andas in den friskaste luften nånsin och bara ligger och funderar på allt men ändå inget. Samtidigt som musiken är allt man hör.
Lite av att vara i sin egna lilla värld fylld med ro för en liten, liten stund.