- same same but different -


---

Today's quote:

"The only thing that's worse than one is none."

---

Ja. Då var man nästan klar med skolan. Medan folk tog studenten och andra glassade ut tidigare från skolan har vi skola fram till den 22 juni. Egentligen. Fast min sista lektion är på tisdag, nice! =)
Har under helgen rå pluggat det sista och är klar med det värsta, skönt! Vård- och omsorgsarbete är verkligen drygt. Intressant egentligen om det inte hade varit för att det känns som om man upprepar sig precis hela tiden och super grundlig måste man ju också vara i sina beskrivningar. Men ja, I made it today! =D
Sen är det bara Psykologi kvar vilket jag älskar! Visserligen Arbetsmiljö & Säkerhet också men det är "bara" två uppgifter (kapitel) som ska göras. Får bara köra på som fan nu och trösta mig med att på onsdag är det över!
Sen har man cirka 1 veckas lov innan man ska börja jobba. Fick sommarvikariat fram till 5 augusti  och börjar skolan den 13 augusti så man fick cirka en veckas lov där också, underbart. =)

Annars då? Ja, bor tillfälligt i Landskrona med pojkvännen hos en av hans kompisar och dennes flickvän medans de är i USA, passar deras katter. Och ja, det är väl lugnt förutom att vi snart bott här längre än i vår egna lägenhet och att det kostar så mycket att ta sig till Helsingborg. Men ja, det är fram till den 2 juni och sen kan man göra sig lite mer hemmastadd. =) Sen e de två vi bor hos så snälla och gulliga att man vill ju ställa upp. =)

Pratade med mamsen idag och hon kommer inte hem förrän i mitten på juli, så e det typ lite mer än 1 ½ månad sedan hon var hemma sist. Tråkigt, miss her. Men hon och hennes man ska snart iväg till England och hälsa på hennes mans släkt och dessutom har de blivit bjudna till någon sån där hästkappslöpning dit massa fint folk åker (som i Pretty Woman, ni vet.. ;P) så det blir nog roligt för dem! Mamma fick veta av sin svärmor att viss huvudbonad är ett måste och att hon fixat en till mamma, haha! Ska bli kul att se foton sen! =D

Och ja just det, pojkvännen har skaffat ny bil IGEN. ;P Denna gången min absolutaste favorit drömbil, Peugeot 307 cc!!! =D Så skönt det är med nerfällt tak nu dessa dagar när det varit så varmt men måste säga att det känns lite "surreal". Färgen tror jag heter China Blue, skit fin är den iallafall! =D

I övrigt så har man lyssnat på Linkin Parks nya skiva heeela dagen! De är så bäst! Kan fortfarande knappt förstå att jag verkligen sett dem live! =D Nä, man har ju känt sig så ensam utan sin iPod nu de senaste månaderna; den mår inte alls bra alltså. Tror den är på väg mot ljuset i tunneln; den stänger av sig, låtsas att den inte har batteri när den har det och sånt.. =( Så när jag träffade min bror sist så hade han med sig en liten present till mig, bara helt plötsligt så där, och jag blev jätte glad! Det var nämligen Linkin Parks nya album!! Har haft deras låtar på datorn o så men i Landskrona har jag ju ingen musik och det är en annan sak att liksom ha skivan, right? =)
Blev iallfall glatt överraskad =)

Btw, nu när man läst psykologi så har man gått så mycket in i sig själv och rotat bland minnen och känslor och rannsakat. Är en analyserande människa i mig själv och har alltid varit men de teman och termer som tas upp när man läser psykologi så intensivt sätter minsann fart på tankarna som om de inte vore igång nog! Det har varit på både gott och ont och jag känner mig som om jag står vid ett vägskäl med många valmöjligheter. Jag hade behovt en lugn stund tror jag. Men å andra sidan känner jag mig rätt så stärkt numera, mycket starkare än vad jag känt mig förr. Jag märker det inte minst hur jag hanterar och har hanterat den stress och press som varit omkring mig på sistone och det är en märklig men på något sätt skön känsla. Det känns som om jag har så mycket mer distans och kan se saker mer "känslolöst", if u know what i mean?
Jag har en större förmåga att ta en sekund och se saker mer krasst för att veta vad JAG faktiskt behöver och mår bra av samt inte behöver och inte mår bra av.
Folk i min närhet har också märkt detta. Och det känns bra. Jag känner att jag kommer framåt och är på väg nånstans, att jag faktiskt kommit över den där tröskeln till och med.. Kanske.. Fast jag vill inte säga för mycket, get my hopes up ;P
Det finns en hel del kvar men jag tror inte att jag trampar på samma ställe längre iallafall och konstant behöver känna av den där rastlösa känslan. Ibland känns det dock väldigt tungt men jag tror och hoppas det ordnar sig.. =)

Nä, om man skulle avsluta här då och göra nåt annat.

.

- all i've got's what u didn't take -



Telling me to go but hands beg me to stay,
your lips say that you love - your eyes say that you hate.

There's truth in your lies and doubt in your faith,
what you build you lay to waste.
There's truth in your lies and doubt in your faith,
all I've got's what you didn't take.

So I wont be the one to leave this in pieces
and you will be alone with all your secrets.
And regrets, don't lie.

You promise me the sky then toss me like a stone,
you wrap me in your arms and chill me to the bone.

There's truth in your lies and doubt in your faith,
all I've got's what you didn't take.

.

- obviously -



"You'll never see it my way, because you're not me..?

Or maybe because of the difference between our ethic
values and our objectives of life..?

I dream of another you, the one who would
never leave me alone to pick up the pieces.."



.

- risk & fall -



"You take the breathe right out of me..
You left a hole right where my heart should be..

Forget the risk, take the fall -
if it's meant to be, it's worth it all!"

.

- quote of today -



"It is Ok to disagree with people regarding certain issues. You're not being
true to yourself if you succumb to others opinions because you feel guilty.."


.

- run but not hide -



you can hide from your own feelings as little
as you can run from your own shadow.


.

- forget the world -

- if i just lay here -