- bag in da box -

Tillägnat min kära Y, enjoy! Hahaha.. ;P



- quick update -


Och så var man tillbaka igen i norrmännens huvudstad. Älskar denna stad men idag känns det mesta blä. Bara blä. Tror att det mest är för att jag känner mig trött och något utpumpad på energi. Sen är man något less på alla timmar man spenderat på sistone fram och tillbaka i både bil och buss. But never mind.
Var på Hultsfred i lördags och det var jätte skoj förutom en liiiten (not..) detalj vilket var att de bandet jag i huvudsak åkt dit för att se ställde in spelningen ett par timmar innan de skulle stått på den scenen, "på grund av sjukdom". Jahapp.
Först ville jag inte tro på det men när budskapet stod klart och tydligt på megaskärmen som tidigare hade visat fotbollsmatchen så gick det inte att kringgå längre; Linkin Park hade ställt in...!! Jävla skit. Riktigt jävla skit. Minst sagt.
Hursom, jag fick iallafall se mitt älskade Takida vilket var helt underbart of course! But still..
Hade också mega trevligt med bästis Y, N, E, N, J, S och bror. ;D Uppdatering med bilder från Hultsfred kommer senare, just nu finns varken USB-sladd eller ork. :P



- quick update and lots of pic's -

Fick en kommentar igår om att jag skulle uppdatera så jag får väl göra det då kanske. ;)
Vet som vanligt inte var jag ska börja någonstans då det har hänt så himla mycket. Det går bra på jobbet än så länge iallafall, trivs bra och alla är så trevliga och hjälpsamma där. :) Fick chansen att följa med på företagsmiddag/event förra lördagen också som hölls i balsalen på Plaza i Oslo dit cirka 1000 anställda inom kedjan var med, super kul! :D
Blev att jag och två till fick ta taxi till Plaza från jobbet när vi slutade vid 18.00. Alla från jobbet hade även fått hotellrum på Plaza eftersom de inte bor i Oslo och jag fick hänga med en av tjejerna så man kunde göra sig iordning och så. Jätte fint var rummet! :) Mötte sedan upp mamma och de andra från jobb. Middagen var otroligt fin! Vacker sal med enorma kristallkronor, fin dukning och god mat! Prisutdelningar, cenframträdanden, live-musik, nattklubbsliknande DJ:ande och drinkar. :)







Den här helgen har däremot spenderats hemma. Började helgen med lunch med pappa på Terassen som är ett jätte mysigt ställ med härlig utsikt. :) Där åt jag en Ceasar-sallad och pappa en Terassen-sallad - så otroligt gott var det och man var riktigt mätt efteråt, haha!
Dagen fortsatte sedan med en tripp till Landskrona, det var länge sedan. Tog en promenad längs havet för att sedan bara sitta och snacka hur länge som helst - det var ganska befirande måste jag säga. Middag och film utgjorde sedan resten av kvällen. :)







Lördagen började med att jag inte mådde hallon men kvällen bestod iallafall av fest hemma hos Y och N. Repade mig någorlunda, gjorde mig iordning och hade en trevlig kväll med trevligt folk! :D
I stort sett alla spelade ett spel som jag i denna sekund glömt bort namnet på (igen..) men det är väldigt likt Guitar Hero fast med trummor etc också. Kul att se på när de andra rockade iallafall. ;)






Min söndag bestod till stor del av att ha kopiöst ont i hälen, hade lycktas få till ett brutalt skavsår som hade täckt min häl i blod kvällen innan. He. Fråga mig inte hur, var inte uppe och gick så mycket i de nya skorna men ont gjorde det iallafall. :(
Följde med mamma, J och bror till stranden en stund där jag somnade till ett tag. Det var mysigt tills det började bli lite små kyligt och sen var det inbokat middag hos pappa vid 19.00. Middagen blev lite försenad men var trots det jätte god! :D Till efterrätt blev det jordgubbar med gammeldags vaniljglass, mums! Lite gosande med kattisen Bamse blev det också innan jag fick skjuts hem av bror.




Det som gäller idag är att packa om min resväska till två mindre bags. Y kommer också förbi då jag ska hjälpa henne med hennes hår. I eftermiddag någon gång bär det va mot Oslo igen för att sedan jobba imorgon. På vägen blir väl att snacka om allt mellan himmel och jord med mamma, lyssna på musik och kanske läsa lite? Bjuder på lite pics från Oslo också. :)