- s is coming home -

Idag är jag så extremt trött. Sov dåligt inatt, as usual. Märker ganska påtagligt att lille bebisen bara växer och växer nu och trycket blir allt större. Detta gör att jag måste vända på mig allt oftare och framförallt att jag vaknar med jämna mellanrum för att gå upp på toaletten. Något enerverande.. :P

Idag fick vi hem vår nya fina tvättmaskin! :D Så nu står den fint på plats. Dock upptäckte vi i efterhand att de inte gjort av slangen någonstans som släpper ut vattnet så det måste de komma tillbaka och fixa innan vi kan använda. Tur man upptäckte det innan ju. ;) Både jag och N är nöjda med inköpet, framförallt att den är en sådan "Super Silent"-maskin som inte viner när centrifigueringen drar igång så är nyfiken på att se hur tyst den är. Haha, ja, så fascinerad kan man faktiskt bli av en tvättmaskin när man vet hur mycket den kommer att ge en senare.. ;P

I övrigt har jag städat en del här hemma och saker och ting börjar så smått hamna på plats. Jag och N ska fortsätta något imorgon, måste fixa med min garderob så att allt inte ligger huller om buller. Har också hunnit diska, laga mat och diska igen. Det blev morotsbiffar med kokt potatis och skysås. :D Även kollat igenom lite saker till skolan.

Annars är det en lite speciell dag idag för S kommer nämligen hem en sväng från USA! :D Ska bli så himla skoj att träffa henne igen, känns som hundra år sedan nu..! Sen har ju inte hon sett mig sedan i somras när jag precis fått veta att jag var gravid så det är ju lite skillnad jämfört med idag, om man säger så. ;)
Ska bli kul att catch up och höra om hennes California-liv! :D

- until late hour -

Då var inlämningarna klara och inskickade. Jag är svintrött just nu men känner mig relativt nöjd med det jag skrivit. Jag hoppas på att det blir bra iallafall.
Nu blir det att sova, förhoppningsvis går det bättre med sömnen inatt än natten till idag då jag låg vaken till 03.00. Väldigt ovanligt numera då jag oftast är så utmattad. Själva kvalitén på sömnen är dock i regel alltid dålig och har varit sedan i somras. Men just eftersom jag inte kunde sova föregående natt är jag väl desto tröttare just nu och det är så skönt att jag äntligen är färdig. :D

Sovdags nu för att sedan gå upp i tid imorgon och bege sig till MVC. Därefter besök hos N's mamma och sedan är det skola för mig då jag ska prata med min lärare. Därefter blir det en del tråktid såvida någon inte har lust att hitta på något, annars blir det väl kanske lite plock här hemma vilket behövs. Yes.

Nu vill inte ögonen mer och inte heller min lille bebis i magen som ger tecken på att jag ska ge mig nu. ;)

Sova. Nu. Hejdå. :P

- happy 2009 -

Så då är det ett nytt år igen, gott nytt år allihopa! :)
År 2009..
Förra året var ett år som minst sagt var fullt av händelser och förändringar för min del och för många i min närhet, tror jag. Det var ett intensivt år med mycket känslor, händelser, upplevelser och människor. Ett väldigt helande år för mig på många plan, ett år som betydde oerhört mycket för mig som person och var jag stod nånstans i livet. Sen var det ett år
som gav mig den största överraskningen jag inte riktigt var beredd på men som är något underbart fint. :) Jag var med om så mycket år 2008, så mycket som  varit avgörande och gett mig något för livet. År 2008 och vad det innebar för mig behöver egentligen ett eget inlägg men dels har jag inte tiden att skriva det nu med rättvisa ord och dels känner jag att det är mycket som är värt att behålla för mig själv och delas med de närmsta istället för att skrivas ut i en allmän blogg. Det påbörjades redan en hel del år 2008 men under 2009 lär förändringarna bara fortsätta och mycket inväntas med spänning och nyfikenhet. Jag vet iallafall att jag kommer att få vara med om det underbaraste i mitt liv år 2009 och det är väl inte ofta man kan säga det med någorlunda säkerhet. ;)

Iallafall så har det varit dålig uppdatering av bloggen men har ju inget internet hemma dessvärre eftersom vi flyttade för inte så länge sedan, flytten av bredbandet skulle ta hela 3-5 veckor. Hrm. Så det är en stund kvar..

Men hursomhelst, tänkte passa på att skriva ett litet inlägg nu när jag har tillgång till internet en liten stund. :)
Mina 3 prov jag hade sista veckan av terminen gick alla riktigt bra och kan glatt meddela att jag fick MVG på alla tre..! Vilket slit då jag hade alla tre så tätt men som det lönade sig! Sen att jag gillar ämnena gör ju inte saken sämre.. ;) Så lättad blev jag iallafall och nu ska jag snabbt skriva ihop de två inlämningarna som jag fick "jullovet" på mig varav den ena är nog ganska rolig att göra men något av en utmaning, specillet när man inte har massvis med tid. Hm..

Har haft en stressig men fin jul annars. Hann få något med mysstämning i nya lägenheten lagom till jul iallafall och söte N överraskade mig med att vi skulle köpa gran på vår månadsdag :) Ville så gärna ha en gran och det blev en jätte fin stor och tjock gran i sådan Disney-anda! :D
Nu ser vårt hem dock ut som ett bombnedlsag igen då sista lasset med grejer landade i mellandagarna men; en dag i taget nu. Har varit uppe och igång alldeles för mycket vilket min kropp sa ifrån tydligt om senast iförrgår.. Men efter kontroller på lasarettet visade det sig iallafall att allt är bra med vår lille bebis vilket är huvudsaken. :) Nu måste jag bara bli bättre på att faktiskt ha mitt lugn och ro oavsett vad; vår sötnos behöver det och min kropp behöver det.

Julen spenderades med både min och N's familj vilket alltid är lika mysigt. Dock saknade jag min bror en hel del som nu är på Nya Zeeland. Denna julen har verkligen betytt mycket för mig ur ett familjärt perspektiv vilket jag gissar på beror på att jag och N snart har vår egna lilla familj. :D Tänkt jätte mycket på och föreställt mig i de olika sammanhangen vi varit i att nästa gång det är dags för dessa högtider är vi en liten familjemedlem rikare som förgyller våra liv med allt tänkbart och otänkbart. Att, som sagt, få vara med och dela alla förstaupplevelser av julen (och massa annat..) för ett litet liv som man varit med och skapat - mer otroligt och breathtaking kan det nog inte bli. :)

Nyårsfirandet igår blev himla mysigt och passade nog hela sällskapets sinnesstämning. Vi fick njuta av en 3-rättersmiddag som verkligen var bland det godaste jag ätit.. :) Förrätten bestod av en halv hummer med två kalla såser vilket var helt underbart, har verkligen varit sugen på skaldjur ett tag! Efter det fick vi sedan en champangegranité för att bryta av mot kommande huvudrätt. Den åt jag bara en liten tesked av dock. ;P Huvudrätten bestod sedan av den möraste oxfilén jag varit med om, den verkligen bara smälte i munnen. Till det var det potatisgratäng av mandelpotatis och rödvinssky tillsammans med rotfrukter. Så gott! Till efterrätt fick sedan avnjuta chokladmousse med hallonreduce och diverse bär, himmelskt. :)
N var så fin i sin kostym och jag lyckades iförrgår hitta en klänning som passade utmärkt! Den var paisleymönstrad på mörkblå grund, omlott över bysten för att från under bysten ner till fötterna vara vid; blev jätte fin över magen och var väldigt skön att ha på sig. Inomhus iallafall, ute var det freezing. Men kan nog bli en väldigt skön sommarklänning sedan. :)

Ja, en liten uppdatering! Snart drar skolan igång igen under iallafall januari och sedan är det inte långt kvar så förberedelser lär ta upp det mesta av tiden som är kvar.. ;)
Hoppas ni alla haft en fin jul och ett underbart nyårsfirande!