- something of some things -

- piercing 2 -


Ja, då har man skapat en ny blogg här. Hade en innan och började det första inlägget med att skriva att blogg är något man skaffar med tanken att man ska vara duktig och skriva rimligt ofta men att det är lätt hänt att man glömmer bort det eller inte har tid. Och ja, gissa tre gånger? Jag mästrade att både glömma och inte hinna med så min blogg här försvann. He.. =)
Vi får väl se hur det går denna omgången då. =P

Ja. Så vad har man att berätta då?
Både pluggar och jobbar nu. Bådadera går bra faktiskt. Pluggar upp mina betyg på Komvux inför framtidsplanerna och jag gillar deras studiesätt. Ingen som övervakar en och hetsar utan allt ligger på en själv. Få lektioner i veckan och resten hänger på ens självdiciplin. Självständigt och fritt. Det gillar vi.
Och det jobbet jag har gick bra att anpassa efter skolan och även om det inte är så glamoröst så är det pengar jag inte hade förr. Och pengar behövs. Alltid.

Fick en mindre chock för några dagar sedan när jag skulle införskaffa de två sista böckerna jag behövde till skolan. Låt mej poängtera; de sista TVÅ böckerna. "1008 kr, tack". Omg. Golvet under mig mjuknade och huvudet snurrade till ett tag. Okej, skolböcker ÄR dyra, I knew that. Och resten av mina böcker hittills gått på runt 370 kr. Men ändå! Och den ena av dessa två sista böckers ordniariepris var 769 kr.
Ja, det är inte lätt att vara student med de utgifterna. Vill man inte ta studielån utan bara bidragsdelen, som jag, då får man ju inte mkt pengar. Dessutom bör det tilläggas att dessa 1008 kr var pengar jag precis fått i handen för att bara se dem försvinna igen. Och även de ENDA pengarna jag hade. Suck.

Och från det ena till det andra, piercat underläppen har man också. =D
Det var riktigt kul, var nämligen på sk TPP (Tattoo Piercing Party). Min bästa vän som lärt känna en piercare ute i Staffanstorp som anordnar sådana här "partyn". Man åker dit ett gäng och gör de piercingar och tatueringar som man vill ha till ett billigare pris än normalpris, beroende på hur många man är också. Man får givetvis i förväg säga på ett ungefär vad alla ska göra osv.
Piercing i läppen har jag velat göra väldigt länge men det har aldrig blivit tillfälle och så har det eviga problemet "pengar" varit i vägen också men nu tog jag tillfället i akt att för 150 kr pierca mig. Så ville jag egentligen tatuera mig också men eknomin tillät inte det så det får bli nästa gång. =)
Väldigt nöjd är jag iallafall och både Maddi (piercaren) och Wayne (tatueraren) på Enetophobia kan sina saker. (Smygreklam..? =P) Nädå, klart man vill tipsa vidare om duktiga och kunniga människor! =)

Nä, nu ska jag plugga det sista inför imorgon så det blir gjort och känner dessutom att risken finns att detta inlägg blir ännu längre och tråkigare om jag inte slutar nu. He.. =P

See ya!

/S