- just sayin' -


Saker och ting förändras, allt som oftas pga tiden eller så kan det också vara av andra skäl.
En del har förändrats för mig men ärligt talat är det mest av en lättnad som faktiskt blir mer och mer bekräftad för var dag som går.
Det hela handlar inte om att jag skulle blunda för saker utan att jag helt enkelt släppt det. Raderat det ur mitt system och gått vidare. Ledsamt att det skulle komma till den punkten då det behövdes men det blir nog bättre så här.
Det jag inte förstår då när en relation upplöses är varför man måste fortsätta och envisas med att kommentera, hinta, antyda skitsnacka och vara allmänt otrevlig/spydig? Kan inte den andra parten också bara släppa det hela och move on..? För poängen med att en relation sägs upp är ju att man inte ska ha mer med varandra att göra. Och för min del är den biten avklarad; jag ger ingen respons. Men för den andra parten kommer relationen som egentligen inte existerar att hänga kvar som något odefinierbart svart moln-aktigt så länge det inte släpps. Så länge kommentarerna och skitsnacket flödar så kommer även detta att hänga kvar. Och hur upplyftande och givande känns det för den parten som krampaktigt håller kvar genom ett sånt beteende..?
Och det är just genom att bete sig så här som ger mig bekräftelse att denna utväg var den bästa; att relationen löses upp. Det är sån beteende som bekräftar att det inte värt att lägga sin energi på och har förmodligen inte varit det på länge. För kan man bete sig så här trots allt så finns det inget som säger att man inte betedde sig så här innan.
Man tycker ju också att en person i det tillståndet borde ha bättre saker för sig, viktigare saker att lägga sin energi på än att skitsnacka, kommentera och önska mig illa..?

Men men, enbart min åsikt. Jag lägger ju min energi på viktigare ting så gör du vad du vill med din.. I'm just sayin'..