- suketter -



Okej okej. Det var så här.
Jag och N hade precis varit och handlat på Oj! och jag höll på att plocka in varorna. Får då syn på Suketter som står i skåpet och frågar om vi inte ska slänga dem, det är nämligen så att de blir helt konstiga när man häller i dem i kaffe/te och har mjölk i. Joo, det tyckte N att vi kunde göra men nånstans under händelseloppet från det att jag gav N Suketterna tills dess att han nått fram till soporna så fick N den fenomenala idén att se vad som händer om man häller ALLA Suketter i ett och samma glas vatten. Ja, och dessutom vill han se hur det smakar, vilken smak Suketter har i sig själv liksom.
Så han börjar såga av botten med en kniv (bild 2) och medans jag går ut en sväng i sovrummet hör jag plötsligt ljudet av en miljon Suketter falla ner på golvet (bild 1). När jag kommer in står N med Sukett-burken i handen och ser så där något skyldig ut, som ett litet barn ertappat med handen i kakburken. Jag kunde inget annat än att skratta åt denna syn och menade att ja, bara han städar upp det så. Han försökte sen förklara för mig att det inte riktigt var hans fel för "locket" ramlade av när han sågat klart varpå jag undrade om det nu fanns ett lock varför han inte tagit av locket från början istället för att såga? Nä, så enkelt var det ju då inte riktigt för locket satt fast i en makapär som enbart lossnade för att han sågade av botten (bild 3).. Jahaa.. Hrm. :P N börjar plocka upp alla Suketter och har fortfarande sin vision om att hälla ner alla i ett glas med vatten för att se vad som händer.



         - suketter 1 -               - suketter 2 -                       



Sagt och gjort, han häller ner alla i ett glas med vatten och det såg ut som en mindre explosion i glaset och det bubblade något frenetiskt (bild 4). Vatten och Suketter svämmade över ut på diskbänken och från N kommer ett mycket nöjt "Coolt..!" :P Efter nån minut när det mesta svämmat över sa jag att han nog får skynda sig att dricka det för snart är nog allt vatten borta varpå han svarar förfärat: "Fan, då kan jag ju inte dricka det!". Att jag sa det halvt på skämt var nog inget han märkte med tanke på att jag såg diverse smulor, hårstrån och damm som han fått med i glaset när han plockade upp Suketterna från golvet innan han såg det. När han väl såg det gav han ganska omgående upp tanken på att smaka Sukett-vattnet. Han hällde då ut det men var ändå nöjd med sitt häftiga boundbreaking experiment. ;D



         - suketter 3 -                - suketter 4 -            



Ja kära vänner, detta är vad man kan göra med sin hyperaktivitet en tråkig dag. :P

Kommentarer
Postat av: alma

boys, boys, boys... need i say moore? ;P

2007-09-08 @ 22:59:59
Postat av: staravenue

haha no, it kinda says it all ;D

2007-09-08 @ 23:08:06
Postat av: åsa

varför ens komma på tanken att smaka ett glas vatten fullt med suketter, i don't get it. jag tycker att bara tre suketter smakar alldeles för sött (och jag är inte sån, jag älskar verkligen sött) i typ kaffe/te, så jag kan inte för allt i världen tänka mig ett glas vatten fullt av dom! bra att han började tänka klart där i slutet och sket i att smaka. hade dock velat se minen..


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback