- banankaviar -



Ja, ni läste förmodligen alldeles rätt. Men för säkerhetsskull finns en förstoring nedan då denna kombination nog för de flesta är tagen helt ur det blå. Kaviar med BANAN..!?
Mm, det var my feeling exactly när jag först såg den. Tänkte; Hur skulle det nånsin kunna vara gott? Och jag är absolut inte ens kräsen. Men det är liksom en kombination som man aldrig hört talas om och som man aldrig ens tänkt på. Kaviar + Banan = Inte sant?
Hursomhelst, efter nån minut började man ändå tänka att nånstans har ju Kalles Kaviar fått denna idé ifrån. Någon på det stället måste ju tänkt igenom detta och någon måste ju ha konstaterat att detta är ätbart. Man började tänka i de banorna att det kanske, kanske kunde vara någon ny smaksensation som sedan verkligen skulle gå hem?!
Ja. Så med viss skeptism kvar tänkte jag och N; "Va fan, vi testar den..! Den måste ju gå att äta iallafall!"
Men nej, mina kära vänner, den går inte att äta. ALLS. Den här gången gick det verkligen inte hem. Den här gången funkade det helt enkelt inte. För man blandar inte kaviar med banan! Det gör man bara inte..!
Vår ligger kvar i kylskåpet, knappt rörd. Så lär det nog förbli tills vi rör den ner i soporna. :P

- banankaviar -

Kommentarer
Postat av: alma

URK!

2007-09-19 @ 22:30:30
Postat av: Sanna

EWW!! haha fan va vidrigt.. Kollade du pa Virgin school foressten? lat skumt. Nu ska jag snart hem o fixa till mig, sen jobba. E ledig imrg :) sla garna en signal till min spanska om du vill! Och ja, rod ko-dress hade vatt grymt, men de e inte riktigt ett sant stalle :P puss

Postat av: Åsa

BLÄÄ! Jag som hatar kaviar överhuvudtaget höll på att spy när jag såg att det fanns banankaviar, helt sjukt!! Vem fan kom på den idén!? Kill him!!

2007-09-21 @ 18:02:23
URL: http://ausa.blogg.se
Postat av: Sannas brors sambo som hamnade här av en slump

Jaha, jag anade det!!! Tack för att du testade så slipper jag! Lät ju så så så vidrigt. Men vem f*n kom på idén på Kalles? HAde de personalfest eller? Kram!

2007-10-08 @ 21:02:56
Postat av: staravenue

Till Andrea:
Försökte komma in på din blogg men lyckades inte så jag får svara här! :)
Jo, varsågod (?). :P Fick dock äta en HEL macka med ägg och banankaviar för att till slut konstatera att: Nej, det är inte gott. Ja, alkohol måste definitivt varit med i bilden när de kom på den idén, fyllehunger kan ju trots allt driva människor långt!
Kram

2007-10-09 @ 19:54:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback