- händelserik dag -

Ja, som ni ser så har jag ju bytt layout, men jag velar nu om jag ska byta igen faktiskt..?

Men från det ena till det andra. Idag är en spännande dag för idag får jag och N nämligen hem våra nya små familjemedlemmar.. ;)
Vi körde hela vägen ner till Malmö igår för att titta på sötnosarna som vi absolut föll för, vilka små personligheter! Det var dock speciellt två av de fyra små kattungarna som jag och N kände kom oss under ytan! ;D En av sötnosarna är svart med diskreta små fläckar lite här och var i beige och den andra är svart-vit-grå randig. Den svarta är lite mer sprallig och nyfiken utan att var hyperaktiv medan den tigerrandiga är super lugn och en riktig myskatt! Medan vi satt och gosade med de små liven igår så somnade den tigerrandiga inom någon minut i N's famn, haha. :D Vi tyckte att de två skulle vara en bra kombination då vi ville ha två stycken så att de har varandras sällskap när varken jag eller N är hemma.
För att det ska bli en mjukare övergång ville kattägaren köra hem sötnosarna till oss och överlämna dem så att de inte känner sig "utslitna" från sitt hem av människor de ännu inte känner utan känner sig trygga hela vägen innanför vår dörr. En fin tanke tycker jag och ikväll kommer de till oss. :)

Efter Malmö åkte vi iväg till Väla för att köpa lite saker i djuraffären så att vi är laddade med allt, både jag och N har haft katt förr så det tog inte så lång tid men när vi var där hände något oväntat. Vi stod och pratade en stund med en av de anställda som var specialiserad på katter om lite allt möjligt om hur olika katter kan vara och så när jag plötsligt kände mig riktigt illamående och något ostadig på benen. Jag försökte hålla masken men kände att jag bara var tvungen att gå ut därifrån så jag försökte "smidigt" avsluta hela grejen vilket självklart inte blev smidigt och omärkbart. :P Jag vände mig i gången och gick mot kassan varpå småsnacket fortsatte och jag var tvungen att säga att jag måste gå till toaletten för vid det här laget snurrade hela huvudet. N tittade på mig, ställde grejerna och sa att han följer med. Jag går fort ur affären och känner hur benen bär mig sämre och sämre och min hörsel mer eller mindre försvann..! Det var som att hålla för öronen allt man kan så att alla ljud blir mumlande och susande och det kändes som om det skulle slockna framför ögonen vilken sekund som helst.

N följer med mig in på toaletten varpå jag känner som om jag ska kräkas vilken sekund som helst fast det hände inget, jag kände mig mest svimfärdig och bara satte mig ner. Efter en kort stund drack jag lite vatten och fick syn på mig själv i spegeln, jag var likblek! När jag sa det till N menade N att det var därför han bara ställde allt i affären för att jag plötsligt blev helt vit i ansiktet. Jag satte mig ner igen och N, världens sötaste, baddade mitt ansikte med kallt vatten. Efter en stund kändes det bättre men jag var riktigt disträ hela kvällen sedan och okoncentrerad.
Vi gick tillbaka in i affären, jag bad om ursäkt då jag tyckte det hela var så pinsamt men de var jätte söta mot mig där inne så det var ingen fara. :)
Vi åkte därefter hem och packade upp alla grejer och gjorde iordning så nu ska de små känna sig hemma här ikväll. :) Vi satte oss sedan i soffan och tittade på TV och åt lite ostbricka innan vi till sist gick och la oss. En, trots tidigare incident, mysig dag. :D

Kommentarer
Postat av: Yasse

Vad obehagligt det där med att nästan svimma.. Blää

Vad skoj att ni fått katter.. måste komma och se dom någon dag. Puss


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback