- this and that -


Ahh, vad är det här?! Så dålig uppdatering i min blogg, helt sanslöst! Vet inte, som tidigare nämnt tusen gånger, vad det är med mig riktigt. Har väl massa annat att tänka på och göra än att skriva här kanske. ;P

Well. Vad har hänt då? En snabb update av senaste 2 veckorna;

- Praktiken är slut, fick ett enormt fint omdöme som jag är så glad för! :)
- Back to school; sista veckan av Sjukvård för att sedan påbörja Geriatrik!
- En flytt inom snar framtid.
- Fått sommarjobb; Oslo - here I come! :D
- Spenderat en underbar helg i Oslo för snart 2 veckor sedan med Y, hade riktigt kul! Vi rockade Friday's! ;D
- Lämnat in två arbeten - skoj att veta? :P
- Tränat på SATS

Ja, det var väl i stora drag. Däremellan har man umgåtts med familj och vänner, städat och diskat hemma - det vanliga. ;)
Riktigt trevlig helg faktiskt som mest spenderades hemma hos mamma med en massa film-tittande; Last King Of Scotland, The Terminal och Bristande Bevis. Alla var riktigt bra! Den förstnämnda var otäck och brutal verklighetsskildring som inte lämnar någon oberörd. The Terminal var en mysig film även om man kan tycka att omständigheterna var under all kritik och något segdragen var den. ;) Bristande Bevis var väldigt bra, Anthony Hopkins roll påminner en hel del om den rollen som Hannibal Lecter i när Lammen Tystnar och Ryan Gossling var suverän i sin roll. Snygg är han också. ;D
Idag har varit en mysdag, soligt och fint väder! Blir så glad då! :D Åt lunch med pappa, lax- och kräftfylld rödspätta med hummersås och kokt potatis - himmelskt! :D Efter det stack jag hem och har mest pysslat lite i lägenheten och pluggat inför seminariet imorgon - Diabetes. Vi har ju ältat det ett antal gånger nu i skolan i stort sett alla kurser så det mesta sitter så det går nog bra imorgon. :)
Utöver detta blev det ett ingående tjejsnack över mobilen med A och en del blev iallafall mer utrett och fastställt, vi har våra teorier. Men nästa steg i våra teorier har vi inte riktigt klurat ut än. Kanske filosoferas fram på torsdag, A? :)

Nä, är väl snart sovdags. Nighty night. :)

Kommentarer
Postat av: alma

klart det ska filosoferas vidare hallåååå! :D
men du, bland allt filmtittande kan jag satsa pengar på att du inte såg WALK THE LINE????


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback